Rolluri

Contine 55 produse.
Showing 1 - 24 of 55 items

Daca doriti sa comandati cele mai gustoase rolluri in Chisinau de la „FOODMAFIA” – atunci sa stiti ca ati facut alegerea potrivita!

Aici, la „FOODMAFIA” toata lumea are posibilitatea de a comanda livrare rolluri in Chisinau, direct la usa apartamentului sau casei dumneavoastra. Daca deveniti clientul nostru, veti primi:

 • mancaruri orientale delic...

Daca doriti sa comandati cele mai gustoase rolluri in Chisinau de la „FOODMAFIA” – atunci sa stiti ca ati facut alegerea potrivita!

Aici, la „FOODMAFIA” toata lumea are posibilitatea de a comanda livrare rolluri in Chisinau, direct la usa apartamentului sau casei dumneavoastra. Daca deveniti clientul nostru, veti primi:

 • mancaruri orientale delicioase rafinate;
 • cel mai mic timp posibil de livrare;
 • livrare gratuita pentru comenzile de peste 500 lei;
 • diverse optiuni de plata pentru serviciu.

Clientii nostri pot cumpara in cateva minute rolluri, sushi,burgerinorimakiwokrolluri dulci, precum si sa alegeti bauturile preferate, preparatele de desert doar sunand managerii nostri la telefoanele indicate sau completand o aplicatie pe site-ul oficial al companiei. Livrare organizata de noi de sushi si rolluri in Chisinau este cea mai rapida din capitala!! Cu noi nu veti sta flamanzi!

Toti cei care comanda bucatele de capodopera japoneze de la noi, raman clientii nostri pentru totdeauna!

Nemaipomenit de gustoalese rolluri cu livrare in Chisinau! CaliforniaPhiladelphiaNumataBanzai si multe alte retete preferate, precum si super noutati de la bucatarii experimentati! Va puteti familiariza cu compozitia, continutul de calorii, greutatea fiecarei portii in descrierea detaliata. Va rog sa notati ca astfel de aditii ca: sos de soiaghimbir si vasabi sunt incluse cu fiecare comanda absolut gratuit.

Ce tipuri de rolluri va oferim noi in Chisinau de la restaurantul "FOODMAFIA"

Pregatim cele mai delicioase si sanatoase rolluri in Chisinau intr-o gama larga la preturi mici. Meniul nostru contine sute de feluri de mancare. Am aranjat special delicatesele in mai multe grupuri pentru a facilita gasirea unei optiuni potrivite si anume:

 1. Fara carne cruda. Toate produsele marine sunt neaparat tratate termic.
 2. Coapte: cand bucatarii nostri coc portia comandata.
 3. Invers. Mancarurile sunt servite intr-o forma unica, „inversata”.
 4. Hit. Cea mai populara mancare printre clientii nostri.
 5. In functie de pret.
 6. Grup separat „Philadelphia”. Acest tip de delicatesa japoneza vine in mai multe tipuri.
 7. Clasic. Preparat exclusiv dupa cele mai populare retete traditionale orientale.
 8. Cu piper. Pentru amatorii de senzatii tari.
 9. Special prajit in aluat in ulei incins - tempura.

Am introdus un serviciu unic - un client poate comanda o jumatate de portie dupa bunul plac.

Cele mai delicioase rolluri cu livrare in Chisinau

Restaurantul „FOOD MAFIA” este pregatit sa ofere oaspetilor sai o gama larga de diverse preparate japoneze, precum si cea mai prompta livrare roll si preturi mici. Bucatarii nostri folosesc doar cele mai proaspete produse de inalta calitate pentru prepararea mancarurilor orientale!!!

Daca vreti sa va bucurati de preparatele delicioase din bucataria japoneza, atunci trebuie doar sa ne sunati la telefon si sa scriti pe site si sa plasati comanda roll cu livrare la domiciliul sau oficiul dvs. Bucurati-va de bucatele delicioase cu livrare in Chisinau de la restaurantul "FOODMAFIA" in orice moment convenabil dvs.!!!

Devenind client al companiei FOODMAFIA, veti obtine mai multe beneficii si anume:

 1. O gama larga de delicatese.
 2. Produse realizate numai din ingrediente proaspete.
 3. Bucatarii de sushi sunt foarte calificati si reputati.
 4. Livrare prompta.
 5. Deservire amabila.
 6. Preturi mici.

Comandati rolluri delicioase si ieftine in restaurantul nostru si veti obtine nu numai placere, ci si o doza de vivacitate si energie pentru intreaga zi sau seara !!!

Less
Mai multe