Restaurantul “Food Mafia” a fost deschis la Chișinău în anul 2017. De atunci, bucătarul nostru a crescut treptat numărul de adepți iubitori de mîncăre delicioasă la prețuri accesibile, mărind considerabil gama de produse din bucătăria japoneză, thailandeză și europenă. În 2019, restaurantul nostru s-a extins cu un spațiu de joacă pentru copii de 380 de metri pătrați, oferind astfel părinților posibilitatea de a petrece timpul liber, luînd masa, în timp ce copiii se joacă, lîngă ei într-o zonă sigură și supravegheată de unul dintre colaboratorii restaurantului. Pe parcursul existenței sale, restaurantul a devenit unul dintre cele mai preferate locuri de recreere între cunoscătorii de mâncăruri delicioase și sănătoase. Inclusiv datorită facilității suplimentare sub forma unui loc de joacă pentru copii, numărul oaspeților restaurantului nostru este foarte mare și este în continuă creștere. Vrem să mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru atenția și feedback-ul lor obiectiv.

Compania noastră oferă clienților săi serviciul de LIVRARE SUSHI în CHIȘINĂU și în suburbiile apropiate. LIVRAREA SUSHI și a SUSHI SETURILOR se efectuează prin intermediul partenerilor companiei noastre, precum Glovo, Straus.md, YamiYami.md și a propriului serviciu de curierat. Pentru a efectua o LIVRARE SUSHI și SUSHI SETURI, sau oricărui alt produs din meniul nostru, se folosesc 3 metode de bază:

1. Plasarea unei comenzi pe pagina noastră web: www.foodmafia.md

2. Plasarea unei comenzi pe site-ul partenerilor noștri

3. Plasarea unei comenzi prin telefon (numerele sunt indicate pe site-ul nostru web sau pe paginile de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter, Vk, Pinterest și altele)

LIVRAREA SUSHI în raza orașului se efectuează, în mediu, într-un interval de 1 oră și 20 de minute - 1 oră și 40 de minute, în dependență de ora de zi și de distanța clientului de la restaurantul nostru. Comandînd LIVRARE SUSHI ACASĂ sau la BIROU, clienții noștri au posibilitatea de a achita atât în numerar, cât și prin intermediul unui card bancar, Visa sau Mastercard emis de orice bancă internațională. De asemenea, este posibilă achitarea prin terminalele de plată Bpay.

PETRECE TIMPUL LIBER ALĂTURI DE FOODMAFIA

Vă invităm să sărbătoriți evenimentele Dvs. importante alături de noi în centrul nostru distractiv Happy Land și restaurantul Food Mafia.

DE CE SĂ ALEGI FOODMAFIA.MD?

  • Folosim doar produse proaspete și de cea mai înaltă calitate
  • Meniu variat și gândit pentru o varietate de gusturi
  • REDUCERI de până la -35%
  • Livrare rapidă în raza orașului