Rolluri

Sunt 55 produse.

Se afiseaza 1-12 din 55 produs(e)

Roll Numata

Conținut: Orez Țipar Crab de zăpadă Susan Cașcaval cremos Sos de soia 50 gr Ghimbir 40 gr Vasabi 15 gr Cantitatea : 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 119,00 MDL

  Roll Tuna Inside

  Conținut: Orez Tuna Cașcaval cremos Castravete Susan Sos spicy Sos de soia 50 gr Ghimbir 40 gr Vasabi 15 gr Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

  Pret 119,00 MDL

   Roll Philadelphia Takamatsu

   Conținut: Orez Cașcaval cremos Somon Castravete Susan Sos de soia 50 gr Ghimbir 40 gr Vasabi 15 gr Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

   Pret 119,00 MDL

    Roll Philadelphia cu...

    Conținut: Orez Somon Cașcaval cremos Castraveți Sos de soia 50 gr Vasabi 15 gr Ghimbir 40 gr Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

    Pret 119,00 MDL

     Roll Banzai

     Conținut: Orez Somon teryake Sos din usturoi Varză chinezească Castravete Fulgi de ton Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 40 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

     Pret 119,00 MDL

      Roll Philadelphia Unagi

      Conținut: Orez Somon Țipar Cașcaval cremos Sos unagi Susan Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 40 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

      Pret 159,00 MDL

       Roll Philadelphia cu Tipar

       Conținut: Orez Somon Țipar Cașcaval cremos Castravete Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 30 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Gramaj: 270 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

       Pret 159,00 MDL

        Roll Becon

        Conținut: Orez Roșii Somon afumat Cașcaval cremos Omlet tomago Becon Ceapă verde Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 40 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Gramaj: 250 gr (+-5%) 

        Pret 129,00 MDL

         Roll Black Dragon

         Conținut:OrezTobicoSomonCastraveteSos lavaSos de soia - 50 gr.Ghimbir - 40 gr.Vasabi - 15 gr.Betisoare.Cantitatea: 8 bucatiGramaj:250 gr (+-5%) * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

         Pret 129,00 MDL

          Roll Fairy Bali

          Conținut: Orez Țipar Cașcaval cremos Avocado Sos Unagi Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 40 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

          Pret 119,00 MDL

           Roll Black Sea

           Conținut: Orez Cerneală de sepie Cașcaval cremos File de tapie Tobico Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 40 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

           Pret 129,00 MDL

            Roll Creveta Taivaneza

            Conținut: Orez Crevetă Omlet tamago Castraveți Cașcaval cremos Tobico Susan Sos Shriracha Sos lava Sos de soia - 50 gr. Ghimbir - 30 gr. Vasabi - 15 gr. Betisoare. Cantitatea: 8 bucati Gramaj: 250 gr (+-5%)  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

            Pret 149,00 MDL

             Rolluri

             Daca doriti sa comandati cele mai gustoase rolluri in Chisinau de la „FOODMAFIA” – atunci sa stiti ca ati facut alegerea potrivita!

             Aici, la „FOODMAFIA” toata lumea are posibilitatea de a comanda livrare rolluri in Chisinau, direct la usa apartamentului sau casei dumneavoastra. Daca deveniti clientul nostru, veti primi:

             • mancaruri orientale delicioase rafinate;
             • cel mai mic timp posibil de livrare;
             • livrare gratuita pentru comenzile de peste 500 lei;
             • diverse optiuni de plata pentru serviciu.

             Clientii nostri pot cumpara in cateva minute rolluri, sushi,burgerinorimakiwokrolluri dulci, precum si sa alegeti bauturile preferate, preparatele de desert doar sunand managerii nostri la telefoanele indicate sau completand o aplicatie pe site-ul oficial al companiei. Livrare organizata de noi de sushi si rolluri in Chisinau este cea mai rapida din capitala!! Cu noi nu veti sta flamanzi!

             Toti cei care comanda bucatele de capodopera japoneze de la noi, raman clientii nostri pentru totdeauna!

             Nemaipomenit de gustoalese rolluri cu livrare in Chisinau! CaliforniaPhiladelphiaNumataBanzai si multe alte retete preferate, precum si super noutati de la bucatarii experimentati! Va puteti familiariza cu compozitia, continutul de calorii, greutatea fiecarei portii in descrierea detaliata. Va rog sa notati ca astfel de aditii ca: sos de soiaghimbir si vasabi sunt incluse cu fiecare comanda absolut gratuit.

             Ce tipuri de rolluri va oferim noi in Chisinau de la restaurantul "FOODMAFIA"

             Pregatim cele mai delicioase si sanatoase rolluri in Chisinau intr-o gama larga la preturi mici. Meniul nostru contine sute de feluri de mancare. Am aranjat special delicatesele in mai multe grupuri pentru a facilita gasirea unei optiuni potrivite si anume:

             1. Fara carne cruda. Toate produsele marine sunt neaparat tratate termic.
             2. Coapte: cand bucatarii nostri coc portia comandata.
             3. Invers. Mancarurile sunt servite intr-o forma unica, „inversata”.
             4. Hit. Cea mai populara mancare printre clientii nostri.
             5. In functie de pret.
             6. Grup separat „Philadelphia”. Acest tip de delicatesa japoneza vine in mai multe tipuri.
             7. Clasic. Preparat exclusiv dupa cele mai populare retete traditionale orientale.
             8. Cu piper. Pentru amatorii de senzatii tari.
             9. Special prajit in aluat in ulei incins - tempura.

             Am introdus un serviciu unic - un client poate comanda o jumatate de portie dupa bunul plac.

             Cele mai delicioase rolluri cu livrare in Chisinau

             Restaurantul „FOOD MAFIA” este pregatit sa ofere oaspetilor sai o gama larga de diverse preparate japoneze, precum si cea mai prompta livrare roll si preturi mici. Bucatarii nostri folosesc doar cele mai proaspete produse de inalta calitate pentru prepararea mancarurilor orientale!!!

             Daca vreti sa va bucurati de preparatele delicioase din bucataria japoneza, atunci trebuie doar sa ne sunati la telefon si sa scriti pe site si sa plasati comanda roll cu livrare la domiciliul sau oficiul dvs. Bucurati-va de bucatele delicioase cu livrare in Chisinau de la restaurantul "FOODMAFIA" in orice moment convenabil dvs.!!!

             Devenind client al companiei FOODMAFIA, veti obtine mai multe beneficii si anume:

             1. O gama larga de delicatese.
             2. Produse realizate numai din ingrediente proaspete.
             3. Bucatarii de sushi sunt foarte calificati si reputati.
             4. Livrare prompta.
             5. Deservire amabila.
             6. Preturi mici.

             Comandati rolluri delicioase si ieftine in restaurantul nostru si veti obtine nu numai placere, ci si o doza de vivacitate si energie pentru intreaga zi sau seara !!!