MENU

Sunt 30 produse.

Se afiseaza 1-12 din 30 produs(e)

Tori Teryake

Continut: File pui marinat Ardei dulce Ciuperci Susan Sos teryake Ulei din usturoi Ceapa verde Dovleac * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

  Tori Yasai

  Continut: File pui marinat Ciuperci Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos cremos * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

  Pret 89,00 MDL

   Crevete Tempura

   Continut: Crevete Ardei dulce Susan Pesmeti panko Sos dulce chili * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

   Pret 99,00 MDL

    Somon Tempura

    Continut: Somon Sos Unagi Sos de soia Susan Pesmeti Panko Sos dulce chili * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

    Pret 109,00 MDL

     Carne de porc cu legume

     Continut: Carne de porc Ardei dulce Susan Sos teryake Sos kim chi Ulei din usturoi Ceapa verde Dovlecei * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

     Pret 89,00 MDL

      Tyahan cu pui

      Continut: Orez File de gaina marinata Ceapa Morcov Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos teryake * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

      Pret 89,00 MDL

       Tyahan cu porc

       Continut: Orez File din porc marinat Ceapa Morcov Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos teryake * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

       Pret 89,00 MDL

        Tyahan cu legume

        Continut: Ceapa Morcov Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Orez * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

        Pret 69,00 MDL

         Udon cu legume

         Continut: Paste din griu Ardei dulce Morcov Ceapa Fasole verde Ceapa verde * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

         Pret 69,00 MDL

          Soba cu pui

          Continut: Paste din hrisca File de pui marinat Ceapa Morcov Fasole verde Sos de soia Susan Ardei gras Ulei din usturoi Ceapa verde Sos de soia * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

          Pret 89,00 MDL

           Soba cu crevete

           Continut: Paste din hrisca Crevete Sos cremos Susan Ceapa verde * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

           Pret 99,00 MDL

            Soba cu porc

            Continut: Paste din hrisca Porc marinat Morcov Ceapa Fasole verde Sos de soia Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos teryake * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

            Pret 89,00 MDL

             MENU