MENU

Sunt 118 produse.

Se afiseaza 1-12 din 118 produs(e)

Tori Teryake

Continut: File pui marinat Ardei dulce Ciuperci Susan Sos teryake Ulei din usturoi Ceapa verde Dovleac * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

Tori Yasai

Continut: File pui marinat Ciuperci Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos cremos * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

Crevete Tempura

Continut: Crevete Ardei dulce Susan Pesmeti panko Sos dulce chili * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 99,00 MDL

Somon Tempura

Continut: Somon Sos Unagi Sos de soia Susan Pesmeti Panko Sos dulce chili * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 109,00 MDL

Carne de porc cu legume

Continut: Carne de porc Ardei dulce Susan Sos teryake Sos kim chi Ulei din usturoi Ceapa verde Dovlecei * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

Tyahan cu pui

Continut: Orez File de gaina marinata Ceapa Morcov Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos teryake  * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

Tyahan cu porc

Continut: Orez File din porc marinat Ceapa Morcov Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos teryake * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

Tyahan cu legume

Continut: Ceapa Morcov Fasole verde Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Orez * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 69,00 MDL

Udon cu legume

Continut: Paste din griu Ardei dulce Morcov Ceapa Fasole verde Ceapa verde * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 69,00 MDL

Soba cu pui

Continut: Paste din hrisca File de pui marinat Ceapa Morcov Fasole verde Sos de soia Susan Ardei gras Ulei din usturoi Ceapa verde Sos de soia * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL

Soba cu crevete

Continut: Paste din hrisca Crevete Sos cremos Susan Ceapa verde * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 99,00 MDL

Soba cu porc

Continut: Paste din hrisca Porc marinat Morcov Ceapa Fasole verde Sos de soia Susan Ardei dulce Ulei din usturoi Ceapa verde Sos teryake * Pozele sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere de original.

Pret 89,00 MDL