Sushi Seturi

Contine 29 produse.
Showing 1 - 24 of 29 items

SUSHI SET reprezintă, un SET de mai multe tipuri de SUSHI, ROLLS sau SASHIMI, colectate și decorate într-o compoziție unică. Deoarece bucătăria japoneză este cunoscută în Moldova de mai multă vreme, pentru mulți clienți este dificil să aleagă, printre varietatea mare de SUSHI ROLLS japoneze, cu ce să se răsfețe la prînz sau cină. Prin urmare, mu...

SUSHI SET reprezintă, un SET de mai multe tipuri de SUSHI, ROLLS sau SASHIMI, colectate și decorate într-o compoziție unică. Deoarece bucătăria japoneză este cunoscută în Moldova de mai multă vreme, pentru mulți clienți este dificil să aleagă, printre varietatea mare de SUSHI ROLLS japoneze, cu ce să se răsfețe la prînz sau cină. Prin urmare, multe restaurante au început să creeze SUSHI SETURI din mai multe tipuri de SUSHI și ROLLS. FOOD MAFIA nu este o excepție în acest subiect și ocupă unul dintre locurile de top în vânzările de SUSHI SETS și gama lor prezentă în meniu.

Cum să alegeți SETUL de SUSHI optimal?

În primul rând, trebuie să vă evaluați corect compania, pentru a înțelege clar cîte SUSHI și ROLLS sunt necesare pentru a satisface poftele fiecărui participant la masă. În medie, ar trebui să vă orientați la 2 SUSHI sau ROLLS pentru o persoană, sau 400 - 500 gr. per persoană.

În al doilea rând, ar trebui să acționați reieșind din experiența Dvs. și primele dăți să comandați SUSHI SETURI cu cele mai populare ROLLS, cum ar fi ROLL PHILADELPHIA și ROLL CALIFORNIA


În al treilea rând, ar trebui să acordați atenție PROMOȚIILOR și REDUCERILOR, în curs de desfășurare, la SETURI și SUSHI ROLLS. Uneori este mai profitabil să comandați un SUSHI SET mai scump, dacă livrarea este gratuită dintr-o anumită sumă și prețul acestui set depășește acest prag.

La subiectul REDUCERI și PROMOȚII la SUSHI SETURI, FOOD MAFIA este liderul incontestabil și ca rezultat a acestei activitați suntem aleși de un număr mare de clienți fideli. Deveniți și Dvs o parte a acestor norocoși, nu pierdeți timpul și comandați SUSHI SETURI cu reduceri de la FOOD MAFIA, chiar acum!

Less
Mai multe