Rolluri

Contine 56 produse.
Showing 25 - 48 of 56 items

În bucătăria japoneză originală, există o mică diferență între SUSHI și ROLLS despre care ar trebui să știe fiecare iubitor de acest produs:

Diferență de bază între SUSHI și ROLLS constă în faptul că pentru prepararea SUSHI este folosit doar orezul fiert și fructele de mare. De exemplu, SOMON, ANGHILĂ, CREVEȚI, BIBAN de mare etc.

ROLLS, pe de altă parte, pot conține diferite tipuri de umpluturi, cum ar fi crema de brânza PHILADELPHIA, SOMONUL prăjit cu sos teriyaki, AVOCADO, castraveți și multe alte legume și fructe. După cum se înțelege din denumire, ROLLS au o formă în mare parte rotundă, dar în multe restaurante din Europa Centrală și de Est se folosește forma pătrată în prepararea de ROLLS, care nu afectează în niciun fel gustul produsului.

La fel ca în Japonia, la FOOD MAFIA, SUSHI și ROLLS se prepară doar cu pește proaspăt “fresh”. Și întrucât SUSHI reprezintă mîncarea tradițională japoneză, FOOD MAFIA folosește pentru prepararea lor doar ingrediente originale importate din Japonia. SUSHI preparate de FOOD MAFIA, vă va decora perfect masa și va deveni un aperitiv elegant la orice “fourchette”.

Încercați SUSHI de la FOOD MAFIA și acest gust vă va rămâne în memorie pentru o vecie. SUSHI de la FOOD MAFIA nu te vor lăsa indiferent. FOODMAFIA garanteaza