Cina romantica pentru a doua jumatate: caracteristici de gatit

Exista parerea ca cei mai buni bucatari sunt barbatii. In jumatatea puternica a umanitatii sta o dorinta irezistibila de primat, ce doreste sa isi demonstreze abilitatile si avantajele. Bucataria nu face exceptie: barbatii chiar si aici vor sa arate ca pot face mai mult decat restul. Limita dintre un sofer, un mecanic, un director al unei mari companii si un bucatar este foarte arbitrara. Toate cheltuiesc o cantitate imensa de energie pentru a obtine rezultate maxime. Stimulentul pentru acest lucru este adesea atentia singurei femei pentru care un barbat este pregatit pentru multe.

A gati o cina romantica nu este o sarcina usoara. Este necesar sa se tina cont de multe nuante pentru ca persoana iubita sa fie multumita si sa aprecieze eforturile specialistului culinar. Urmand instructiunile noastre, va veti putea multumi sufletul pereche cu un preparat original intr-o atmosfera confortabila, de neuitat.

Algoritmul actiunilor

Este un fapt binecunoscut: drumul catre inima unui barbat este prin stomac. Multe femei nu fac exceptie in acest sens. Sexul frumos va aprecia cu siguranta daca un barbat stie sa gateasca delicios. Donjuanii cu experienta stiu cum sa seduca o doamna. Oferiti cadouri, mergeti la film, cadonati flori cu nemiluita - mai devreme sau mai tarziu ea nu va rezista presiunii dvs. Dar daca aveti intentii serioase si doriti sa fiti pentru mult timp in viata unei femei, urmati cu strictete urmatoarele reguli:

1.     aratati grija;

2.     vorbiti despre virtutile ei;

3.     Rasfatati-o cu o cina delicioasa de casa.

Organizarea unei cine romantice pentru jumatatea dvs. cu un fel de mancare gourmet - acesta este „trucul superior” in curtarea unei doamne. Datorita unei metode dovedite, se stabileste un contact strans intre oameni, iar relatiile ating un nou nivel.

Reguli pentru cina romantica

Ce ar trebui inclus in acest eveniment? Deci regulile sunt:

·        imbracati-va cald iarna, mai ales daca luati o cina romantica in aer liber;

·        daca sufletul dvs. pereche are o dispozitie proasta, turnati vin sau pur si simplu imbratisati-o;

·        nu uitati sa luati o umbrela vara, deoarece vremea este adesea schimbatoare.

Acordati o atentie deosebita complimentelor, pentru ca femeile iubesc cu urechile. Expresiile standard, dacare isi vor avea efectul sunt: „arati grozav”, „aceasta rochie ti se potriveste”, „esti atat de frumoasa cand zambesti”. Cu cat folositi mai des si mai adecvat aceste cuvinte, cu atat mai repede femeia se va „topi”. Suplimentati complimentele cu glume, povesti interesante, intamplari amuzante din viata.

Gatiti o cina romantica

Multi barbati nu sunt buni la gatit. Aceasta devine o problema daca exista dorinta de a va surprinde sufletul pereche cu o cina romantica. Principalul lucru in aceasta chestiune este sa alegeti felul de mancare potrivit. Pe masa romantica de sarbatoare vor arata deplasat astfel de bucate precum: terci, supe, muraturi, salate simple (cum ar fi vinegreta). Nu vor provoca un alt sentiment decat mirarea. Sunt posibile exceptii, dar numai daca unul dintre preparatele enumerate este inclusa in lista bucatelor dvs. exceptionale.

Sa dam un exemplu despre ceea ce se va intampla cand gatiti terci pentru o cina romantica. Chiar daca innobilati felul de mancare, suplimentandu-l cu o umplutura de miere, fructe uscate sau nuci, atunci in loc de intimitate amoroasa va aparea o dispozitie casnica. Veti dori sa faceti ordine in apartament, sa spalati lucrurile, sa bateti in cuie un raft pe hol. Pe termen lung, aceste dorinte nu sunt rele, dar este putin probabil ca un barbat sa astepte un asemenea efect de la eforturile sale culinare.

Astfel, faceti corect o cina romantica, mai ales sub aspectul alegerii preparatului potrivit. Sushi si rollurile pot fi optiunea excelenta. Printre principalele avantaje ale produsului, remarcam:

·        ingrediente disponibile;

·        aspectul estetic;

·        cantitatea minima de calorii;

·        relativ usor si rapid de preparat.

Sushi si rollurile au devenit populare in intreaga lume. Sunt gustoase, placute ochiului, potrivite intr-un cadru romantic. Unii experti indica proprietatile lor afrodisiace. Intr-adevar, componentele individuale (de exemplu, avocado sau peste rosu) includ acid folic, care au un efect pozitiv asupra atrativitatii. Lista altor substante utile include acizi grasi, Omega-3, zinc si fier.

Reteta

Philadelphia” este un tip popular de sushi, pe care orice barbat il poate gati acasa. Pentru ingrediente, mergeti la cel mai apropiat magazin. Nu va maguliti, pentru ca primele rolluri facute in casa cu siguranta nu va vor multumi cu estetica si/ sau gustul uimitor. Practica culinara va va ajuta la rularea  de sushi originale in doar cateva minute.

Pentru a pregati Philadelphia, veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

·        crema de branza (sau orice alt tip de produs cremos) - 40 gr.;

·        orez (special, pentru sushi cu boabe mari) - 150 gr.;

·        dressing pentru orez - 40-60 ml;

·        peste rosu, de preferinta cu un continut minim de sare - 80 gr.;

·        frunze de nori - 1 buc.

·        castraveți- 25 gr.

Din inventarul pentru gatit notam covorasul, cutitul, folia alimentara. Initial, fierbeti orezul timp de 10-12 minute - componenta cheie pentru sushi. Asigurati-va ca acoperiti oala cu un capac. Infasuram folia alimentara in jurul covorasului, dupa care plasam drept, fara denivelari, frunzele de nori pe ea. Asezam orezul fiert intr-un strat subtire uniform, fara a ajunge la marginea lunga putin mai putin de 1 cm.

In continuare, intindeti branza pe orez in straturi subtiri. Se aseaza pe toata lungimea foii. In continuare, intr-un mod similar, punem un avocado langa branza (uneori se foloseste un castravete proaspat in locul acestei componente). Invelim covorasul strans, astfel incat sa nu ramana cavitati sau aer in interiorul rollului. Scotand rollul din covoras, puteti vedea ingredientele care sunt situate una langa alta si inconjurate pe toate partile de orez. Asezam benzi subtiri de peste rosu perpendicular pe roll, dupa care infasuram din nou covorasul. Taiati rollul in parti egale (de obicei 2-4 cm), scoateti pe o tava. Pe lateral se plaseaza sosul de soia, wasabi, ghimbir si alte accesorii. Amintiti-va: mancati sushi si rolluri cu betisoare de bambus.

Daca prepararea de sushi nu a functionat, nu va descurajati. Contactati restaurantul nostru online si va vom oferi cele mai bune preparate la un pret accesibil. Pentru confortul clientilor, este disponibila serviciul de livrare prompta la domiciliu.

Rolluri delicioase ieftine - doar la noi

Vreti sa aranjati o cina romantica pentru sufletul dvs. pereche, dar nu vreti sa gatiti sushi? Atunci sunati-ne chiar acum. Exista zeci de sushi in meniu pentru orice gust. Pentru prepararea produselor se folosesc ingrediente proaspete si echipamente moderne. Sous-chefii au urmat o pregatire speciala, stiu totul despre profesia lor, vor face fata oricarei sarcini culinare in cel mai scurt timp posibil.

Seturile noastre vor fi apoteoza unei cine romantice. Singurul lucru care va ramane cand vizitati restaurantul nostru online este sa cumparati o sticla buna de vin. Comandati sushi si rolluri de la noi si garantam un nivel inalt de servicii, atitudine politicoasa, tinand cont de cerintele constructive ale clientului. Cu noi e delicios si profitabil!

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December